Momenteel nemen we beperkt patiënten aan en heeft de praktijk een wachtlijst. Inschrijven via de website is tijdelijk niet meer mogelijk. Voor inschrijvingen kunt u een inschrijfformulier ophalen bij de praktijk.

Inschrijven

Via het onderstaande inschrijfformulier kunt u zich aanmelden als nieuwe patiënt bij Tandartspraktijk Subliem. Wanneer uw inschrijving administratief is afgehandeld, ontvangt u bericht van ons om een 1e afspraak in te plannen. Pas na bevestiging en uw eerste afspraak is uw inschrijving definitief.

Over het algemeen ontvangt u bij het eerste bezoek bij binnenkomst een gezondheidsvragenlijst. Wij verzoeken u deze volledig in te vullen. Alle items beschreven in de vragenlijst zijn van invloed op de tandheelkundige behandeling.

Verder willen wij u vragen om, indien van toepassing, uw medicijnlijst en uw medische gegevens bij uw vorige tandarts op te vragen en ons deze toe te sturen.
Voor vragen of meer informatie kunt u bellen naar 015-3108580.

Voor ieder gezinslid dient u een apart formulier in te vullen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Indien u de eerste keer de praktijk bezoekt, neem dan altijd uw legitimatie en verzekeringspasje mee.